Lindsey Vonn bi mogla propustiti Olimpijadu u Sočiju

Povrijedila se najbolja skijašica svijeta

Lindsey Vonn bi mogla propustiti Olimpijadu u Sočiju

Olimpijske igre u Sočiju počet će sedmog februara, a da li će na njima nastupiti i najbolja skijašica svijeta još uvijek nije poznato. 

Lindsey Vonn povrijedila se prije sedam mjeseci, kada je pokidala ligamente koljena. Na treningu prošle sedmice koljeno je opet stradalo. 

"Ako sve bude dobro skijat ću naredne sedmice. Ako ne onda ću vidjeti kakve su mi opcije i da li se mogu vratiti ove sezone. Osjećam se jako dobro i vjerujem da ću se vratiti. Sada mogu samo razmišljati pozitivno i nadati se najboljem," rekla je Vonn. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.