Loš nastup bh. takmičara
Danas bez značajnijih rezultata

Evropski olimpijski festival mladih

Loš nastup bh. takmičara

Trećeg takmičarskog dana Evropskog olimpijskog festivala mladih (EYOF) u Slasku (Poljska) bosanskohercegovački takmičari nastupili su u biatlonu i alpskom skijanju, ali bez mnogo uspjeha.

Najbolji rezultat ostvarila je Tanja Karišik, koja je u utrci biatlona 6 km sprint u konkurenciji 70 takmičarki osvojila 52. mjesto.
U muškoj konkurenciji u disciplini 7,5 km sprint Đorđe Petrović je osvojio 66., a Stefan Lopatić 82. mjesto. Nastupio je 91 takmičar.
Naši predstavnici u alspkom skijanju takođe se nisu proslavili. Maksim Kusmuk i Leon Svetlin nisu okončali trku slaloma čime su ostali bez plasmana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.