Maria Höfl-Riesch komentarisati će utrke Svjetskog kupa
Foto: epa.eu

Ne može bez skijanja

Maria Höfl-Riesch komentarisati će utrke Svjetskog kupa

Nakon što se prošle sezone oprostila od aktivnog skijanja i okončala veoma uspješnu karijeru, Maria Höfl-Riesch vratit će se sportu u kojem je napravila veliku karijeru.

Sjajna njemačka skijašica koja je tokom svoje karijere osvojila četiri olimpijske medalje, od čega tri zlatne, te Svjetski kup 2011. godine, očito ne može bez snijega i skijanja.

Kako se polako bliži početak sezone Svjetskog kupa njemačka skijašica trenira, ali ne na skijama već sa mikrofonom u ruci obzirom da će utrke Svjetskog kupa komentarisati na njemačkoj TV stanici ARD.

Za ovu vrhu Maria je snimila i promotivni spot, a kada su njeni fanovi vidjeli materijal i slike nadali su se da je to njen “comeback”, međutim Höfl-Riesch ih je morala razočarati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.