Montreal izbjegao eliminaciju

Hokejaši Tampe propustili meč loptu

Montreal izbjegao eliminaciju

U petoj utakmica polufinala Istoka, hokejaši Montreala su savladali Tampu 2:1 koja vodi u seriji 3:2. Montreal je dominirao utakmicom, ali je Ben Bishop fenomenalno branio.

Imao je 27 odbrana, ali nije zaustavio šut Devantea Smitha-Pellya sredinom prve trećine. Steven Stamkos je izjednačio u drugoj trećini, a pobjedu Montreala osigurao je Pierre-Alexandre Parenteau prvim play off golom. Na golu Montreala Price je stao na 25 odbrana. Na kraju nije moglo prići niti bez tučnjave, u glavnim ulogama su bili Max Pacioretty sa jedne i Tyler Johnson sa druge strane.

Polufinale Istoka:
Montreal - Tampa 2:1 (2:3)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti