Morgiju skija isjekla lice, slomio i mali prst

Prošao kao teškaš nakon pet rundi

Morgiju skija isjekla lice, slomio i mali prst

Nakon što je prebačen helikopterom u bolnicu u Freiburgu stigle su i prve kompletne informacije o stanju jednog od najboljih skakača svijeta Austrijanca Thomas Morgenstern.

Iako je neugodno udario glavom prilikom pada, krv koja se pojavila na njegovom licu i snijegu je nastala od posjekotine koju je izazvala jedna skija koja se otkačila prilikom pada.

Pored posjekotine na licu, Morgenstern je slomio mali prist na ruci, a tu su i modrice od neugodnog pada. Glasnogovornik austrijske reprezentacije je izjavio kako popularni Morgi izgleda kao bokser teške kategorije nakon pete runde.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.