Namjerio se na pogrešnog pa dobio po "njušci"!

Martin iz tuče izašao polomljenog nosa

Namjerio se na pogrešnog pa dobio po "njušci"!

Sinoć je na utakmici New York Isandersa i Phiadelphije Flyers viđena brutalna tuča na ledu i to već nakon dvije minute utakmice!

Sukobili su se Ryan White i Matt Martin, a deblji kraj je definitivno izvukao ovaj drugi. Iako je u početku tuče bio dominantniji, hokejaš New Yorka je kasnije doživio pravi debakl zbog čega će dugo pamtiti ovaj okršaj iz kojeg je izašao polomljenog nosa...

U nastavku pogledajte kakva je ludnica sinoć vladala na ledu, a usporeni snimak koji vam dostavljamo najbolje će prikazati kakav je udarac zadobio Kanađanin čiji je bijeli dres nekoliko sekundi kasnije postao "ukrašen" krvlju.

 

OFFxnW1WVIw

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije