Olimpijci krenuli iz Zagreba kao za Calgary 1988.
FOTO: Facebook, Ivica Kostelić

Takmičari iz zemalja bivše Jugoslavije zajedno u Soči

Olimpijci krenuli iz Zagreba kao za Calgary 1988.

Zanimljiva slika došla je iz Zagreba, a za nju je zaslužan hrvatski skijaš Ivica Kostelić. 

Naime na zagrebačkom aerodromu Pleso, Kostelić je uslikao timove Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore. Iako je Kostelić napisao da je na putu za Soči zajedno sa Olimpijcima Srbije to nije tačno, jer kako navode mediji u Srbiji njihov tim je ranije krenuo čarter letom iz Beograda.

"Na avionu za Sochi zajedno s ekipama Slovenije, Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije," napisao je Kostelić na svom Facebook profilu. Nakon toga uslijedili su komentari Kostelićevih navijača, a i građana svih država bivše Jugslavije, poput, "Yugoslavia team", Od Vardara pa do Triglava", "Navijamo za sve vas"... 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije