Olimpijci otputovali u Soči po bolje rezultate

Bosnu i Hercegovinu u Sočiju predstavlja pet takmičara

Olimpijci otputovali u Soči po bolje rezultate

Zimske olimpijske igre u ruskom Sočiju počinju u petak, kada je planirano svečano otvaranje. 

Olimpijski tim Bosne i Hercegovine jutros je otputovao u Soči. Našu zemlju u Rusiji predstavljat će pet sportaša, a to su Žana Novaković, Igor Lajkert i Marko Rudić u alpskom skijanju, dok će Mladen Plakalović i Tanja Karišik braniti boje Bosne i Hercegovine u nordijskim disciplinama. 

Nadamo se da ćemo ovaj put imati više razloga za slavlje, nego na prethodnim ZOI, te da će nas naši sportisti obradovati sa nekim dobrim rezultatom. Ekipa portala SportSport.ba igre iz Sočija koje traju do 23. februara pratit će sa mjesta događaja od 12. februara. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.