Ostao bez finala, ali je osvojio pažnju djevojaka

Zbog broja telefona na kacigi

Ostao bez finala, ali je osvojio pažnju djevojaka

Ruski snowboarder Aleksej Sobolev sjetio se kako privući pažnju mnogih djevojaka.

Iako se nije plasirao u finalno takmičenje, njegova priča je obišla većinu najvažnijih svjetskih medija koji izvještavaju sa Zimskih olimpijskih igara u Sočiju. Rus je na svoju kacigu stavio svoj broj telefona, te ju je podijelio fotografiju na Instagramu.

Nakon ovoga poteza telefon mu je bio zatrpan porukama, ali i fotografijama djevojaka koje su, kako pišu pojedini mediji, bile prilično "slobodne". 

Novinari koji su pratili takmičenje u snowboardu javljaju kako mu se pametni telefon "smrznuo" od navale.

"Uh, ova je stvarno dobra", komentirao je pred novinarima Sobolev jednu od obožavateljica.

Kada se priča proširila, javio se i Međunarodni olimpijski odbor koji mu je naredio da prekrije broj na kacigi. Malo su zakasnili, jer Sobolev se nije uspio plasirati u finale. No, zato je osvojio zlatnu medalju u privlačenju pažnje brojnih djevojaka.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.