Pokradeni Robert Kranjec i njegova supruga

U hotelu u Garmisch-Partenkirchenu

Pokradeni Robert Kranjec i njegova supruga

M. Maksimović

Kako prenosi mediji u Sloveniji, njihov ponajbolji skijaš-skakač Robert Kranjec, pokraden je u hotelu u Garmisch-Partenkirchenu. 

Kranjec je zajedno sa svojom suprugom boravio u hotelu zajedno sa svojom suprugom kojoj su iz torbice uzeli 200 eura, zatim laptop'' kaže Kranjec koji sumnja da se pljačka dogodila u prvim satima 2013.godine kada je napustio sobu zajedno sa suprugom kako bi drugim skakačima čestitali novu godinu.Također, Kranjec istiće kako je supruga Špela primijetila da novca nema tek kada se vratila kući.

 

Kranjec je do sada u karijeri osvojio broncu na igrama u Salt Lake Cityju, broncu na Svjetskom prvenstvu u oslu, dok je prošle godine u Vikersundu osvojio naslov svjetskog prvaka u letovima.  

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.