Registruj se i osvoji hokejaški štap

Prijatelji nagrađuju

Registruj se i osvoji hokejaški štap

Sponzorski tekst

U narednom krugu akcije "Prijatelji nagađuju", Sparkasse i SportSport.ba okreću se zimskim sportovima. Jedan naš sretni čitaoc koji se registruje na stranici sparkasse.ba na poklon će dobiti hokejaški štap i 2 paka.

Sve što trebate učiniti da biste dobili priliku da osvojite ovaj vrijedan poklon, jeste da se registrujete ovdje. Ime Najsretnijeg čitaoca koji bude izvučen kao dobitnik biće objavljeno na portalu SportSport.ba za 15 dana.

Svi registrovani učesnici imaju mogućnost osvojiti i glavnu nagradu u velikom izvlačenju - putovanje sa rukometnom reprezentacijom BiH na kvalifikacionu utakmicu po želji!

Sparkasse pomaže hokej u BiH

Sparkasse Bank dd - Članica Steiermaerkische Sparkasse potpisala je sponzorski ugovor sa Savezom hokeja na ledu BiH i tako još jednom pokazala brigu za sport u BiH, ne samo onaj najpopularniji, već i sportove kojima je potreban impuls u razvoju, kao što je to slučaj sa hokejom.

Ugovor kojim će Sparkasse pomoći razvoj hokejaškog sporta u BiH potpisali su Haris Muhić - Predsjednik SHLBIH, te Haris Avdić - Direktor marketinga i komunikacija Sparkasse Bank.

Dobitnik je svoj dres preuzeo u Sparkasse poslovnici u Mostaru"Ovim sponzorskim ugovorom želimo pomoći razvoj hokeja u BiH, posebno u Sarajevu koji bi kao olimpijski grad morao biti prepoznatljiv po dostignućima u sportovima na ledu. U ovom trenutku, hokej je sport kojem je potreban impuls, a Sparkasse je tu da pomogne da ne zaostajemo za ostatkom regiona.", rekao je Haris Avdić.

Četvrti rukometni dres odlazi u Mostar

Tokom prošle sedmice Sparkasse i SportSport.ba poklanjali su jedan dres rukometne reprezentacije BiH, a on će ovaj put otići u Mostar.

Dobitnik prošlosedmičnog poklona je: Amar Zolj, Gojka Vukovića 39a Mostar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.