Shiffrin: Konkurencija je bila teška, bila sam nervozna

Nakon pobjede na Sljemenu

Shiffrin: Konkurencija je bila teška, bila sam nervozna

Mikaela Shiffrin sjajnim nastupom u okviru petog slaloma ove sezone Svjetskog kupa za skijašice osvojila je prvo mjesto u utrci na Sljemenu.

Ovom pobjedom Amerikanka je odbranila titulu Snježne kraljice sa njenog posljednjeg izdanja koje je voženo 2013. godine.

"Dobro sam se osjećala, zadovoljna sam načinom na koji sam skijala danas. Ovom mi je druga pobjeda na Sljemenu i stvarno sam sretna jer je konkurencija bila teška. Bila sam malo nervozna, ali bilo je sjajno. Staza je bila veoma ledena i to je gotovo nevjerojatno s obzirom kolika je bila temperatura. Moram čestitati organizatorima na sjajno obavljenom poslu", kazala je presretna Shiffrin nakon utrke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.