Skijajte na Rostovu - Etno selo Babići

Zimovanje već od 49 KM

Skijajte na Rostovu - Etno selo Babići

Sponzorski tekst
Teme:

Na 12 kilometara od Bugojna udaljenom Rostovu, zimskoj bazi brojnih skijaša iz naše zemlje i susjedne Hrvatske, nalazi se Ski Centar Rostovo i etno selo Babići. 

Vlasnik pomenutog etno sela i hotela Rostovo sa pratećim objektima Mario Babić, sa saradnicima izvršio je pripreme za novu ski sezonu. 

Inače, ski centar "Rostovo" posjeduje dva ski lifta tipa sidro koji imaju kapacitet 1.500 skijaša na sat. Jedan je dužine 500 metara, a drugi je 900 m. Udaljenost ski staze od hotela je 100 metara. Skijalište je idealno za početnike i rekreativce. Podloga staze je travnata, te je mala mogućnost ozljeda kao i oštećenja skija. Staza je opremljena reflektorima što omogućava i noćno skijanje. Također smo uradili  sustav i nabavili topove za vještačko osnježavanje ski staze.

U sklopu ski centra radi i škola skijanja za sve uzraste sa kvalificiranim instruktorima skijanja i

za posjetioce koji nemaju svoju opremu na raspolaganju je iznajmljivanje nove ski opreme (skije, pancerice, snowboard, sanke, skuteri...)

U podnožju ski liftova nalazi se caffe bar gdje se u svakom trenutku možete osvježiti i zagrijati nekim od toplih napitaka. 

Pored zimske ponude Ski centar Rostovo, etno selo Babići je idealno za organiziranje škole u prirodi, gdje uz kvalitetne usluge i iskustvo, nudimo i obilje sadržaja za najmlađe učenje, igru i uživanje u ljepotama netaknute prirode...

Gostima tokom cijele godine nudimo luksuzno opremljen wellness i fitness centar, sve vrste masaža, fizikalnu terapiju te ostali relaksacijski program uz stručno osoblje. U posebnim ponudama nudimo Romantični i Obiteljski odmor, Anti-stres i Lady vikend, Team building, Odmor za umirovljenike, Kongresni i Lovni turizam, Sportske pripreme, Seminare i Svadbe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.