Snowboard Battle

U subotu na vrhu Bjelašnice

Snowboard Battle

O. Lekić

U subotu, 15.03.2014. godine, na vrhu Bjelašnice okupiće se rekreativci i profesionalci snowboarda na jedinstvenom Snowbaord Battle eventu ove sezone, zahvaljujući sponzorima BURN i BH TELECOMU.

Freestyle Team Vas poziva na vrh Bjelašnice zajedno sa Vašim prijateljima, da uz muziku, piće i hranu uživamo u snijegu. Za muzički ugođaj pobrinut će se El Kahrinio, prošlogodišnji pobjednik Burn Residency mix off-a, da pića bude dovoljno zaduženi su Burn i Laško pivo, a, naravno, tu je i nezaobilazni free roštilj!

Snowbord battle će biti otvoreno takmičenje , a za sve takmičare u disciplini slope obezbjeđene su i novčane nagrade. Takmičenje će biti u knock-out sistemu od 32 para, sve dok na kraju ne ostane battle izmedju najboljih.

Prijave za takmičenje primat će se isti dan, tj. 15.03.2014. godine, od 9:00h-11:30h, ili putem facebook-a. Battle počinje u 12h.

Više o sistemu snowbaord battle-a, idealnom mjestu za druženje, saznat ćete na kad dođete na Bjelašnicu, u subotu 15. 03. 2014, na druženje rekreativaca i profesionalca.

Više informacija u narednim postovima. 

Ne zaboravite ! 

Subota! 

Vrh Bjelasnice!

Više info na:

http://www.facebook.com/events/226821047510300/?notif_t=plan_user_joined

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.