Snowboard turneja premijerno na KANALU1
Norway's Torstein Horgmo at the Burton New Zealand Open ©Phil Erickson (photo: Phil Erickson)

Snowboard turneja premijerno na KANALU1

A. Beganović

Nova kablovska televizija KANAL1 od utorka 15. 02. 2011. godine, počinje sa emitovanjem popularnog snowboard takmičenja Swatch TTR Svjetska snowboard turneja 2010 - 2011.

KANAL1 će u sklopu ove sezone emitovati snimke i izvještaje sa takmičenja koja se ove zime održavaju na atraktivnim lokacijama širom svijeta, od Austrije preko Aspena, Novog Zelanda pa do Kine.

Gledaoci KANALA1 će imati priliku da vide 15 epizoda serijala u terminu od 22:00 sata utorkom i četvrtkom, ili u terminu od 14:00 sati srijedom i petkom.

Swatch TTR Svjetska snowboard turneja se može pohvaliti sa 150 ključnih, zasebnih takmičenja, koja su rangirana sistemom od jedne do šest zvjezdica. 4.500 bordera iz više od 25 zemalja se bore tokom dugih 10 mjeseci za nagradu u ukupnoj vrijednosti od dva miliona dolara i strijeme ka što boljem rezultatu na svjetskoj rang listi. Samo najbolji freestyle takmičar će osvojiti naslov šampiona Swatch TTR Svjetske snowboard turneje.

KANAL1 za sada mogu pratiti pretplatnici kablovskog operatera HS u Sarajevu, Telekabel digitalnog paketa u Zenici, te korisnici IPTV usluga Moja TV i Super TV.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.