Težak pad Thomasa Morgensterna

Jučer prvi, danas u bolnici

Težak pad Thomasa Morgensterna

Samo dan nakon što je ostvario pobjedu na skakaonici u Titisee-Neustadtu, iskusni Thomas Morgenstern je doživio težak pad na samom kraju prve serije.

Morgenstern je prilikom doskoka pao, udario je nezgodno glavom ali je uprkos tome pokušao ustati, ali samo kratko. Dežurne ekipe doktora su brzo reagovale, te je Austrijana završio na nosilima. Prema inforacijama koje dolaze iz tabora austrijske reprezentacije, Thomas ništa nije slomio, ali je ipak prebačen helikopterom u najbližu bolnicu u Freiburgu nakon čega će situacija biti puno jasnija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije