Težak poraz bh. hokejaša od Gruzije

Svjetsko prvenstvo III divizije

Težak poraz bh. hokejaša od Gruzije

E. Škorić

Hokejaška reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je od Gruzije sa 8:0 u drugom kolu Svjetskog prvenstva III divizije koje se igra u Istanbulu.

Na samom početku utakmice isključen je Anthony London na pet minuta i to je odmah poremetilo planove u igri naših hokejaša.

Gruzija je prvu trećinu privela u svoju korist rezultatom 4:0. Nakon druge trećine, Gruzijci su vodili 6:0 i sve je bilo gotovo.

Do kraja je Gruzija postigla još dva  gola i nanijela nam poraz. U nedjelju će naša reprezentacija igrati protiv domaće Turske, a sutra je na rasporedu slobodan dan u Istanbulu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi