Težak poraz hokejaša na otvaranju SP

Sjeverna Koreja slavila 13:0

Težak poraz hokejaša na otvaranju SP

Hokejaška reprezentacija BiH je upisala očekivani poraz na startu turnira III divizije u Izmiru.  Sjeverna Koreja je bila više nego ubjedljiva, završilo je 13:0. Po trećinama bilo je 3:0, 3:0 i 7:0.

Podatak da smo prema golu Koreje uputili mizernih šest udaraca za 60 minuta. Sa druge strane, Čapin je imao 11 obrana, Dino Pašović 32.

Po dva puta u strijelce su se upisali Hyok Ju Kim, Nam Hyok Kim, Song Gun Kim, dok su po tri asistencije imali Chun Rim Hong, In Hyok Kang. Sljedeću utakmicu naši hokejaši će igrati protiv domaćina Turske. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.