Torah Bright i Nathan Johnstone pobjednici snowboard SP-a

Mtn Halfpipe

Torah Bright i Nathan Johnstone pobjednici snowboard SP-a

A. Haznadarević

Australski snowboarderi Torah Bright u ženskoj, te Nathan Johnstone u muškoj konkurenciji, osvojili su drugo snowboard takmičenje halfpipe FIS Svjetskog kupa voženog na Copper Mountainu u SAD-u.

 

"Jako sam sretna što sam pobijedila, i naravno sretna sam zbog novih FIS bodova, koji su mi potrebni za kvalifikacije za Olimpijske igre", kazala je Torah Bright.

 

S druge strane Nathan Johnstone je rekao:

 

"Ovo je nestvarno. Uopšte nisam očekivao da ću osvojiti ovo takmičenje. Ciljao sam na rezultate koji bi me odveli u top 10, ali definitivno nisam očekivao da ću pobijediti", zaključio je australski predstavnik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.