U subotu finalna utrka rekreativnog tamičenja u velesnalomu

Rekreativno takmičenje na Bjelašnici

U subotu finalna utrka rekreativnog tamičenja u velesnalomu

A. Haznadarević

U subotu, 2. marta 2013. godine, na Bjelašnici će se održati finalna utrka rekreativnog takmičenja u veleslalomu Q Max Petrol Challenge Bjelašnica 2013.

Takmičari koji su dobrim vožnjama u protekla tri dana kvalifikacija obezbijedili sebi učešće u finalu su Jasmin Dupovac, Narcis Hujić, Jasmin Hujić, Jasmin Selimović, Zlatko Dupovac, Nordin Prljača, Emir Kalem, Amir Sakić, Vedad Rahmanović, Tarik Hadžić i Gregor Presker. 

 

Kvalifikacije za finalnu utrku će biti održane još danas i sutra, a mogu se prijaviti skijaši stariji od 12 godina, saopćeno je od organizatora rekreativne utrke.

 

Manifestaciju organizira agencija McCann u saradnji sa KJP ZOI '84. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.