Utrka skijaša menadžera na Bjelašnici

U subotu 7. februara

Utrka skijaša menadžera na Bjelašnici

U subotu 7. februara na Bjelašnici će se održati 6. međunarodno takmičenje menadžera u skijanju “HT Eronet race 2009”.

Na ovom već tradiocionalnom takmičenju do sada je učestvovalo više od 400 menadžera iz SAD, Kanade, Japana, Njemačke, Engleske, Italije, Austrije, Holandije, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, BiH...

Na Bjelašnici će se u subotu 7. februara voziti dvije veleslalomske utrke, a bodovaće se bolji rezultat za konačni plasman.

Organizator skijaške utrke je marketing agencija B40, tehnički organizator je ZOI 84’, a direktor takmičenja je Gorjan Bilalagić.

Generalni sponsor je HT Eronet, a medijski pokrovitelji SportSport.ba,  Radio Stari Grad, NTV Hayat, bhski.ba, infobar.ba i Sarajevo-x.com

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.