"Zapalila" Putina, a sada će i olimpijski plamen u Sočiju?

Alina Kabaeva otvara ZOI?

"Zapalila" Putina, a sada će i olimpijski plamen u Sočiju?

Iako se ime osobe koja će zapaliti olimpijski plamen obično najstrožije čuvana tajna, ruski mediji tvrde da će 30-godišnja Alina Kabaeva imati čast da 7. februara zapali olimpijski plamen i otvori 22. Zimske olimpijske igre koje se ove godine održavaju u ruskom Sočiju, gdje će biti prisutna i ekipa portala SportSport.ba.

Kabaeva je navodno dugogodišnja ljubavnica ruskog predsjednika Vladimira Putina. Alina je na Igrama u Sidneju 2000. godine osvojila bronzanu medalju, da bi četiri godine kasnije u Atini uzela zlato u ritmičkoj gimnastici. Ona je član Putinove Ujedinjene Rusije i poslanik u parlamentu. 

Mediji u zemlji domaćinu ovogodišnje Olimpijade pisali su da je Alina Kabaeva 2012. godine dobila kćerku sa Putinom, a o tajnoj vezi prvog čovjeka Rusije i ove ljepotice koja se bavi pisalo se još pre pet godina. Navodno par ima i sina koji se rodio 2008.

Vladimir Putin se prošle godine razveo od supruge Ljudmile, nakon skoro 30 godina braka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.