Završen Ski kup menadžera

Ovog vikenda na Bjelašnici

Završen Ski kup menadžera

Anesa Hanjalić iz Fabrike duhana Sarajevo pobjednica je 7. Međunarodnog takmičenja menadžera, koje je ovog vikenda bilo održano na olimpijskoj planini na Bjelašnici, u konkurenciji takmičarki.

Hanjalićeva je sa vremenom od 42,32 trijumfovala ispred drugoplasirane Elme Hadžibegić (Unilever), koja je kroz cilj prošla sa vremenom od 42,84, dok se na podijum, kao trećeplasirana, još popela i Martina Keškić (Bh. Kontakt) sa vremenom od 42,89.

U konkurenciji takmičara preko 50 godina, prvo mjesto pripalo je Feridu Huseinbegoviću (FM Zdravstvo), drugi je bio Temudžedin Borovac (Poliklinika B), a treći je bio Ramiz Mulaomerović (Neimari).

U konkurenciji takmičara do 50 godina naslov najboljeg pripao je Samir Smajiću (Komprex), drugi je bio Karl Heinz (Raiffeisen Bank), a treći Haris Pinjo (CISCO).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.