Za kraljicu sportova: Mozzart podržao atletičare iz Trebinja

Prva donacija opreme stigla od regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću

Za kraljicu sportova: Mozzart podržao atletičare iz Trebinja

Sponzorski tekst

Talentovani atletičari iz Trebinja proteklih devet godina vrijedno treniraju, a njihov trud nagrađen je brojnim medaljama. U njihovim redovima trenutno su šampioni RS i BIH u brojnim disciplinama, te državni reprezentativci. Njihovu predanost i dobre rezultate prepoznali su u kompaniji Mozzart, pa su ih nagradili novom opremom.

„Ovo nam je prva donacija sportske opreme. Zaista smo oduševljeni i veoma zahvalni. Sada imamo svi jednoobraznu opremu i izgledamo kao jedan tim“, kaže Vesna Tomić, predsjednica Atletskog kluba Trebinje.

Atletski klub Trebinje broji oko 70 članova u selekcijama od cicibana do seniora. Osnovan je 2013. godine, naredne su trenirali i vršili selekciju polaznika, a 2015. godine se pojavljuju na prvim takmičenjima na nivou RS i BIH. Od 2019. i seniori počinju sa nastupima na Prvenstvu BIH.

Opis nije dostupan.

To je rezultiralo brojnim medaljama i titulama prvaka i rekordera RS u brojnim disciplinama. Prošle godine su u svim kategorijama imali državnog prvaka! Titulu najbolje u redovima cicibana uzela je Mara Nožica, za mlađe pionire Nenad Krstović, za starije pionire Katarina Filipović. Marko Šuković bio je najbolji i u redovima juniora i seniora, te je postao rekorder RS i BiH za seniore…Proglašen je najboljim 2021. u svim disciplinama u RS, a on, kao i njegova koleginica iz AK Trebinje Sara Tomić, nastupa za reprezentaciju BiH.

Opis nije dostupan.

Klub se finansira mahom naplatom članarina, a simboličnu podršku su do sada dobijali od Grada Trebinje i lokalnih javnih preduzeća. Nadaju se da će to biti u većem obimu u narednom periodu jer dobrim rezultatima promovišu svoje Trebinje.

Opis nije dostupan.

Posebno im je, kažu, drago što su njihove rezultate prepoznali u društveno odgovornoj kompaniji Mozzart.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.