Beljo ponovo odgovorio Pukiju: Počinješ prljavo i lažima, još samo da gaće skinem

Provokacije bh. boksera

Beljo ponovo odgovorio Pukiju: Počinješ prljavo i lažima, još samo da gaće skinem

M. Šljivak

Rat između dvojice bh. boksera Damira Belje i Edina Puhala (Iron Puki) i dalje se nastavlja.

Beljo je nedavno prozvao Pukija na meč kako bi se odlučilo ko je najbolji u Bosni i Hercegovini, a zatim je došlo do odgovora i još nekoliko saopštenja sa obje strane.

Posljednji se oglasio Beljo i imao je zanimljive riječi na Facebooku.

Ocigledno je ovdje da Puhalo ne zeli mec...Ono sto imas odlicno, je samo tvoj PR i ja se s tim ne mogu boriti. Govorim iskreno ,a ti njima prenosis svoju verziju koja nije korektna niti iskrena.. Cuj TI da MENE lansiras u orbitu, pajdo ne zivi u oblacima...Opet ponavljam, kao ako WBO prihvati mene kazes?? WBO je prihvatio oba boksaca s kojima si boksao, a koji su miljama ispod mene, a jos sam dobio prilku prije za svjetski naslov. Smijesne su ti price i izgovori..Jako postujem menadzera Redzu i smatram da je jako sposoban i dobar covjek...Naravno da vam ja ne pasem s poslovne strane jer mozes izgubiti pojas, a i ja mogu puno izgubiti jer sam dosta rangiran ispred tebe prika i cijena mi je Bogu hvala odlicna, ali evo hocu bez novca...

Nema potrebe da se sluzis nekim vrijedjanjem kao da ti ja uvodnu borbu boksam? Vidi, ti ako budes boksao za svjetski naslov,rado cu ti uvodnu boksati, ali frende nemoj da se krijes iza Boga, a seruckas..Koliko si puta prvak BiH bio??? Koliko?? Molio bih i ljude iz boksa, selektora sadasnjeg,bivse, samo da se njih upita koliko si puta i sta si napravio u boksu u BiH... Bog ti dao odlican PR i Bogu hvala, sponzore i evo napravio si rezultat i Bogu hvala i na tom, ali ne mozes se ti pisati po drugima i govoriti da si najbolji kad pajdo nisi, ja za sebe iz postovanja prema drugim i starijim i sadasnjim reprezentativcima i ne samo u boksu nego borilackom svijetu nase zemlje za sebe necu reci da sam najbolji jer imam postovanja!

U boksu sam do sada Bogu hvala najvise napravio. Zamisli koliko smo "jaki i dobri" u boksu pa imamo prvake Europe i svijeta, a ne mogu biti prvaci drzave,a sto je jos "vaznije" mogu biti prvaci Europe i svijeta 🤔🤣

Ja tebe ni u kojoj izjavi ponizio nisam ni tebe niti bilo koga, a ti pocinjes prljavo i lazima...Sve sam objasnio i sve je istina. Znaci zanimljiviji su ti ovi sto su ispod mene protivnici i to daleko ispod, a ja kao nisam??

Sve ok, ja vise ne znam sto da uradim osim da gace skinem...Zelim ti dobro, ali na ovo se vise nema sto reci, a ti opet izvrci i trazi alibije ili bilo sto..Sve ti najbolje zelim i drago bi mi bilo da postanes prvak svijeta....Bogu je sve moguce!!

Top Komentari

koraj
Ko placa portalu da pise o ovim anonimusima? Ko su njih dva uopste???
1 6
mostarac
Beljo dobar si i posten momak i kao takav imas podrsku od svih normalnih ljudi ...RA 1981 uz Belju koji svugdje sa sobom s ponosom istice zastavu BiH !!! Brato razvali ovog papka molim te ko Boga !!!
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi