Droga je učinila svoje: Na vrhuncu karijere počela je padati i danas izgleda zastrašujuće

Tužna životna priča

Droga je učinila svoje: Na vrhuncu karijere počela je padati i danas izgleda zastrašujuće

E. Škorić

Denise Rutkowski je Amerikanka i nekada davno bila je jako poznata bodybuilderica, uzorna sportašica, a danas s 58 godina...

Denise se bavila bodybuildingom tamo negdje krajem 80-ih godina i bila je poznata kao "zlatni panter". Uzimala je ogromnu količinu steroida, da bi 1993. godine pobijedila na takmičenju Ms Olympia, zbog čega je zaradila 20.000 dolara.

Nakon 1993. godine vratila se u Teksas gdje je i studirala, a na kraju je završila na ulici s bipolarnim poremećajem. Kada se mislilo da je na vrhuncu svoje karijere, pala je na samo dno i više nikada nije uspjela da se podigne.

Godinama se drogirala, opijala alkoholom i u potpunosti uništila svoj život. Danas izgleda očajno, kao propali muškarac, pa se i sami možete uvjeriti u cijelu transformaciju.

Top Komentari

Keno
Pustila treba bradu haha
6 1
Zulfikar
Hoce ovo ko pusi crystal meth...
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi