Evropsko prvenstvo u Ju-Jitsu odbrojava dane do početka

Banja Luka domaćin borilačkog spektakla

Evropsko prvenstvo u Ju-Jitsu odbrojava dane do početka

D. Vejo

Ju-Jitsu savez Republike Srpske vrši posljednje pripreme pred početak velikog borilačkog spektakla, a to je Evropsko prvenstvo koje će se održati u junu mjesecu tekuće godine.

Navedeno prvenstvo okupiće preko 500 takmičara iz 25 zemalja Evrope.

Najbolji borci starog kontinenta okupiće se u banjalučkom hramu sporta Boriku trećeg i četvrtog juna, a gdje će se boriti za najsjajnija odličja.

Svoje mjesto na ovom prestižnom turniru zauzeće BiH, Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Rumunija, Francuska, Belgija, Mađarska, Švicarska, Grčka, Danska, Makedonija, Rusija, Poljska, Slovenija, Španija, Izrael, Ukrajina, Italija, Republika Srpska, Bugarska, Švedska, Holandija, Austrija i Slovačka.

Predsjednik Ju-Jitsu saveza Republike Srpske Radislav Jovičić sastao se danas sa gradonačelnikom Banja Luke Igorom Radojičićem koji je ujedno i predsjednik Organizacionog odbora ovog prvenstva, te mu se zahvalio na podršci oko organizacije nadolazeće borilačke smotre.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi