"Iz Kiseljaka sam došao sa 720 kuna, spavao sam po parkovima i trenirao"
Foto - Screenshot

Mladen Kujundžić prošao nevjerovatne stvari

"Iz Kiseljaka sam došao sa 720 kuna, spavao sam po parkovima i trenirao"

M. Šljivak

Hrvatski borac Mladen Kujundžić iza sebe ima zaista nevjerovatnu životnu priču.

Gostujući u emisiji Podcast Inkubator ovaj 31-godišnjak iz Kiseljaka je ispričao zaista nevjerovatnu priču o tome kako je iz Bosne i Hercegovine otišao u Hrvatsku kao tinejdžer.

Kujundžić je veći dio života proveo u Kiseljaku, ali se sa 18 godina odlučio na odlazak u Rijeku, gdje je prateći san spavao i po parkovima.

"Došao sam u Rijeku sa 18 godina. Trenirao sam u Bosni kickboxing i taekwondo. Prvi moj sport je taekwondo, a poslije sam prešao na kickboxing i imao sam 21 amatersku borbu", počeo je priču Kujundžić i nastavio je:

"Sprijateljio sam se sa ljudima iz Rijeke na jednom turniru i došao sam tu. Lagao sam mamu da imam neke ugovore, a zapravo nisam imao gdje spavati. Spavao sam u parku, imao sam 720 kuna kod sebe. Našao sam neku sobu za 400 kuna za 15 dana. Jeo sam paštetu, samo da preživim. Ne znam šta mi je bilo u glavi tad, imao sam neke lude snove", istakao je Kujundžić i dodao je:

"Nakon 15 dana došao sam sa treninga, a stvari su me čekale stvari ispred sobe. Sreća pa je bilo ljeto, spavao sam u parku nekih 10-ak dana. Prijatelj me pronašao i primio me je na stan", rekao je Kujundžić.

Kujundžić je u kickboxing karijeri na omjeru 27-10. Radio je i MMA borbe, gdje je na omjeru 4-5-1.

Top Komentari

user1571956549
Propalitet hehe
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi