Northcutt nokautiran u debiju nakon samo 29 sekundi pa se oglasio iz bolnice: Imam osam fraktura

Kratka borba je ostavila teške posljedice

Northcutt nokautiran u debiju nakon samo 29 sekundi pa se oglasio iz bolnice: Imam osam fraktura

S. Pašalić

Sage Northcutt je u svojoj prvoj borbi od dolaska iz UFC-a poražen brutalnim nokautom od veterana Cosmoa Alexandera.

23-godišnji Amerikanac je u svom debiju za ONE u Singapuru izdržao samo 29 sekundi prije nego što ga je 37-godišnji Brazilac desnim krošeom nokautirao u ranoj fazi meča.

Northcutt se nakon borbe oglasio na društvenim mrežama i objavio fotografiju iz bolnice i otkrio da je zaradio osam fraktura i da su ga operisali punih devet sati.

"Upravo sam stigao s operacije. Imao sam osam fraktura i devet sati su me intenzivno operisali. Osjećam se blagoslovljeno zbog nevjerovatne njege i podrške ONE Championshipa, moje porodice, prijatelja i obožavatelja"

"Moje terminator lice nije previše otrcano. Vratit ću se! Sljedeća objava bit će uklanjanje katetera, ostanite s nama", napisao je Northcutt.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi