Poznati borac teško povrijeđen u stravičnoj nesreći, njegova sestra poginula
Foto - Glory

Robin van Roosmalen u kritičnom stanju

Poznati borac teško povrijeđen u stravičnoj nesreći, njegova sestra poginula

M. Šljivak

Poznati nizozemski borac Robin van Roosmalen teško je povrijeđen u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je njegova sestra Melissa izgubila život.

Ovaj 31-godišnjak se nalazi u teškom stanju i ljekari mu se bore za život nakon što je na njega i sestru naletio kamion.

Prema navodima nizozemskih medija, Robin i Melissa su stali pored puta kako bi se odmorili, a zatim je na njih naletio kamion i došlo je do stravične nesreće.

Melissa je nažalost preminula. Robin je sa teškim povredama smješten u bolnicu i ljekari mu se bore za život.

Robin van Roosmalen je karijeru gradio u kickboxingu. Zvijezda je Gloryja sa omjerom od 51 pobjede i 18 poraza, a nastupio je i u dva MMA meča.

Oba je odradio u poznatoj regionalnoj FFC promociji (2-0), a od 2019. godine je potpisao ugovor sa uglednim Bellatorom.

Top Komentari

Keno
Poznajem lika licno, uzasna situacija RIP
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi