Ruski Popaj debitovao u MMA i izdržao samo tri minute, a uskoro bi mogao ostati bez ruku

Injekcijama do mišića za deset minuta

Ruski Popaj debitovao u MMA i izdržao samo tri minute, a uskoro bi mogao ostati bez ruku

E. Čaušević
Teme:

Kirill Tereshin dobio je nadimak ruski Popaj nakon što je koristio injekcije za povećanje svojih mišića.

Tereshin nije do mišića došao vrijednim treniranjem kako je to inače običaj, te je odlučio to napraviti dosta lakšim putem. On je koristio injekcije s opasnom supstanvom Synthol, a s opravdanjem je dobio nadimak Popaj.

Mnogi su ga upozorili da će to itekako narušiti njegovo zdravnje jer mišići narastu za svega deset dana. No, on nije prestao s korištenjem ove supstance, a sve je iznanadio kada je odlučio ući u ring i okušati se kao MMA borac.

Kirill says his arms have started to deteriorate. Credit: East2West

Ruski Popaj prošle sedmice imao je debi u MMA u meču protiv Olega Mongola u ruskom Abakanu. Međutim, izdržao je svega tri minute i bio je primoran da preda meč.

Kirilla su doktori upozorili ponovo da će mu morati sigurno amputirati ruke ukoliko ne prestane s korištenjem injekcija. No, čini se da se on baš i ne brine previše oko toga, te ih ignoriše već nekoliko godina.

Top Komentari

Chupy
Ljudskoj gluposti nema kraja, nebo je granica.
5 0
svasta
Da nema budala nebi znali ko je pametan, Rusi su stvarno budale! Interesantno dvije super sile Rusi i Ameri ali narod 100 % opicen!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi