Tajanstveni mladić za četiri sekunde nokautirao dvojicu: Za nadati se da je ovaj drugi živ

Tajanstveni mladić za četiri sekunde nokautirao dvojicu: Za nadati se da je ovaj drugi živ

E. Ganibegović

Nažalost, svjedoci smo brojnih uličnih tuča u posljednje vrijeme nalik na MMA borbe.

Danas nam stiže još jedna i to u kojoj jedan mladić rješava dva protivnika brutalnim nokautima.

Na snimku je ostao tajanstven jer je prostor u kom se odvijala bitka dosta taman, baš kao i njegovi suparnici, koji su poslije duela s njim ostali da leže na podu.

Početak snimka donosi brz rad ruku dva mladića, a onda i nokaut. Tri sekunde poslije, nokaut je uslijedio i za još jednog napadača koji se pojavio iz drugog plana, no snimak je prekinut pa se ne vidi da li je preživio ovaj brutalan udarac, nadamo se da jeste. 

Pogledajte.

Oglasi

Možda bi za njega bilo bolje i isplativije da se oproba u MMA oktagonu, nego što ovo radi.

Zaradio bi vrlo vjerovatno pristojnu svotu novca, a ovako će je vjerovatno morati platiti na ime odštete, ukoliko žrtve odluče da ga tuže.

Svi su se zaletjeli na jednog i napravili životnu grešku: Sačekao je pravi trenutak i sve nokautirao

Ok, fudbal se igra na ulici, ali neki sportovi kao što je MMA ipak bi trebali biti ograničeni na prostor u kojem je predviđeno da se odvijaju.

Ipak, to nije slučaj. Grupa od nekoliko tinejdžera zaletjela se na jednog vršnjaka, tukli su ga, a on je samo čekao pravi trenutak.

Nakon što se izvukao iz ćoška u koji su ga satjerali, podijelio je nokaute svima koji su ga napadali.

Ono što je žalosno jeste da ih je većina snimala, a da nikom nije palo na pamet da ga odbrani ili da pokuša potpuno prekinuti sukob.

Pogledajte o čemu se radi.

[twitter]https://twitter.com/SixLeaks/status/1528986073971425282?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1528986073971425282%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fsportsport.ba%2Fborilacki-sport%2Fskolska-tuca-mma%2F426255[/twitter]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi