Wilder: Dva sata prije svoje prve borbe sam imao seks

"To mi daje dodatnu energiju"

Wilder: Dva sata prije svoje prve borbe sam imao seks

E. Škorić

Deontay Wilder otkrio je da je imao seks samo dva sata prije prve profesionalne borbe i to mu je omogućilo da dođe do pobjede.

34-godišnji bivši prvak WBC-a osvojio je brončanu medalju na Olimpijskim igrama 2008. prije nego što je iste godine postao profesionalac u svojoj debitantskoj borbi protiv Ethana Coxa.

Prošlog mjeseca je pretrpio svoj prvi profesionalni poraz u karijeri, nakon što ga je pobijedio Tyson Fury.

"Toliko stvari mi se vrtilo po glavi prije prvog meča, a dva sata prije borbe imao sam seks. Sa mnom je tamo bila moja supruga. Nije dobro imati svog partnera sa sobom prije borbi, ali ja volim društvo i volim takav način pripreme", izjavio je Wilder, dodavši:

"Kada imam seks, to me ne slabi, naprotiv mi daje dodatnu energiju. Zato sam uspio da 'raznesem' Coxa u prvoj borbi, dva sata nakon što sam imao seksualni odnos".

Nije otkrio da li je to nešto što praktikuje prije svake borbe...

Top Komentari

eye of the tiger
Zato jr njega Fury guzio u po ringa
2 0
user1584296510
Sex ga kao ne iscrpljuje, ali ga iscrpi nositi mantil do ringa???
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije