Ahmedhodžićev otac jasno poručio NSBiH: Ako se budete zezali igrat će za Švedsku

"Uskoro je zadnji voz"

Ahmedhodžićev otac jasno poručio NSBiH: Ako se budete zezali igrat će za Švedsku

E. Čaušević

Mladi fudbaler Anel Ahmedhodžić odlično igra u dresu Malmea u posljednje vrijeme i zbog toga se u Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine trude da ga nagovore da u budućnosti nosi bh. dres.

Naime, Ahmedhodžić je prošao omladinske kategorije Švedske, ali još uvijek ima mogućnost da promijeni sportsko državljanstvo i zaigra za BiH. Nedavno je njegov otac Mirsad izjavio da su obavljeni razgovori s NSBiH, odnosno Misimovićem i Bajevićem.

Činilo se tada da je situacija završena što se tiče Ahmedhodžića, te da će on nositi u budučnosti dres naše reprezentacije. Ipak, njegov otac se ponovo oglasio i poručio da je još uvijek sve otvoreno.

Naime, Nova BH objavila je sinoć da će još jedan igrač iz Švedske, Dennis Hadžikadunić, igrati za BiH što je i sam potvrdio. Na tu objavu na Twitteru oglasio se i Mirsad Ahmedhodžić koji je otkrio da u vezi njegovog sina još nije ništa završeno, te da uskoro stiže zadnji voz.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Za Anela nije potvrđeno, moguće da će igrati za Švedsku ako se budete zezali. Zadnji voz je uskoro i odlučite se šta želite. Topli pozdrav, Mirsad", poručio je otac mladog igrača Malmea.

Top Komentari

Grohot
Bravo Dennise. Pravi primjer kako se odnosi prema drzavi iz koje potices. Bravo oce mladog Dennisa. @Mirsade saberi se brate nije jos kasno.
24 0
Mowzilla
Ovaj me podsjeća na Šefika Ibrahimovića kad je došao savezu na noge i tjerao ih da Zlaja zaigra sa 19 godina za A repku, na šta mu je Munib Ušanović rekao da mi takvih imamo koliko hoćeš, te da treba prvo da zaigra za mladu. Sve poslje tog dana je ono što već gledamo 20 godina na TV-u.
16 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi