Balotelli se u januaru želi osvetiti Nici što su ga se olako odrekli

Želja mu da igra za rivalski klub

Balotelli se u januaru želi osvetiti Nici što su ga se olako odrekli

E. Čaušević

Italijanski napadač Mario Balotelli izgubio se s fudbalske svene u ovoj sezoni nakon što ljetos nije uspio napustiti Nicu i pronaći novi klub.

Balotelli se još na kraju sezone oprostio od navijača Nice i poručio da napušta klub, ali na ljeto nije imao sreće s ponudama. Italijan je na kraju ostao u francuskom klubu kojeg je preuzeo Patrick Vieira i noćna mora za njega je počela.

Italijan skoro da nije izlazio na travnjak ove sezone i jasno je da u Nici više nema šta tražiti. Trener Vieira je izjavio da više ne računa na Balotellija, te da on nije dio prve ekipe. U klubu su poručili da mu neće produžiti ugovor koji ističe na kraju sezone, te su mu dali dozvolu da već u januaru traži novi klub.

Balotelli je i ranije imao namjeru da napusti Nicu početkom 2019. godine što je najviše i naljutilo Vieiru. U francuskim medijima se špekuliše da bi Balotelli mogao preći u Marseille i da namjerno želi zaigrati u rivalskom klubu. Također, velika je mogućnost da se vrati u Seriju A, a jedini interes pokazala je Parma.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi