Svlačionica Barcelone izjasnila se po pitanju Neymara

Žele da se vrati

Svlačionica Barcelone izjasnila se po pitanju Neymara

E. Škorić

Nije isključen povratak Neymara na Camp Nou, bez obzira što posljednje informacije ukazuju na to da će on potpisati novi ugovor s PSG-om.

Neymar je navodno pristao na novi ugovor s Parižanima do ljeta 2026. godine prema kojem bi zarađivao 36 miliona eura po sezoni, pa je sada već teško očekivati da se vrati u Barcelonu.

Mundo Deportivo tvrdi da je svlačionica Barcelone na čelu s Lionelom Messijem jednoglasno prihvatila prijedlog o mogućem dolasku Neymara i da skoro svi u timu žele da se Brazilac vrati, uvjereni da bi on svojom kvalitetom pomogao da klub osvoji Ligu prvaka.

Naročito se za povratak Neymara zalažu stariji igrači, odnosno oni koji su već imali priliku da igraju s Brazilcem u dresu Barcelone.

Sada se smatra da bi Neymar mogao u Barcelonu samo ako PSG odluči dovesti neku od katalonskih zvijezda poput Antoinea Griezmanna, pa da klubovi naprave neku vrstu razmjene.

Jedno je sigurno, Neymarov povratak definitivno bi donio mnogo Barceloni koja je imala očajnu sezonu, ali i dalje se bori za naslov u Španiji.

29-godišnji napadač je u Barceloni igrao od 2013. do 2017. godine i sa klubom je osvojio dva ligaška naslova, Ligu prvaka, Superkup Evrope, Svjetsko klupsko prvenstvo, Superkup Španije i u tri navrata Kup Kralja.

Što se tiče PSG-a, tu je već sakupio tri naslova Ligue 1, dva Kupa, dva Liga kupa, te je igrao finale Lige prvaka prošle godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Parižani i Neymar već sutra gostuju Strasbourgu i neophodna im je pobjeda u borbi za titulu, a MaxBet kladionica vam nudi sjajne kvote za okladu na ovaj meč, kao i brojne opcije klađenja. Pronađite ih OVDJE.

MaxBet možete pratiti putem Instagrama i Facebooka.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

makelele
Ma ne moze njima ni hodzin zapis vise pomoci
0 6
emanuelmacron
36mil. bze sacuvaj aja 660 stan 850 ****no duznicko ropstvo
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi