5

Komentari (5)

zajid08
Ja mislim da se ovaj i sad preziva jankovic...
Juventini
100% si u pravu
Husrefbeg22
Gdje nade zvijezdu da igras? Ti si Bosnjak i trebao si svoju fudbalsku karijeru traziti po BiH. Iako si beogradsko dijete trebao si igrati za neki klub iz BiH. A s druge strane ti sto te navratise da igras u zvijezdi zaboravljaju da je na hiljade bosanske djece pod zovom nacionalisticke politike zavrsavalo u Beogradu. Trebaju svi Bosnjaci u Srbiji dobiti BiH pasos i igrati za svoju reprezentaciju, ako dostignu taj nivo.
JuventinoBK
Hahaha bosnjak, **** vam boynjak mtr vide glupu. Vifi mu face prravi srbin. Sa ovim bosnjak ste naporni ko srbi, bas ih kopirate skoro u svemu. Degeni jedni
BiH19
Brave care.. Sa tvojom logikom, nebi trebao ni jedan bosanski pravoslavac ili katolik igrati za BiH, nego za Hrvatsku i Srbiju. Tako bi mi izgubili pola reprezentacije a nebi nista dobili iz drugih drzava.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.