BetBuilder prava opcija na M. City: Igra koja omogućava zaradu pravim kladioničarskim znalcima

BetBuilder prava opcija na M. City: Igra koja omogućava zaradu pravim kladioničarskim znalcima

Sponzorski tekst

Ova srijeda nam donosi nekoliko zanimljivih utakmica u evropskom fudbalu, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najbolju ponudu igara da dodatno začini uzbuđenje.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

Poslije kiksa Liverpoola protiv Tottenhama, Manchester City je došao na korak od odbrane titule u Premijer ligi. Danas će tim Pepa Guardiole gostovati Wolvesu koji teoretski i dalje može doći do sedmog mjesta i evropskog fudbala naredne jeseni, ali pitanje je koliko ih uopšte zanima eventualno igranje u Ligi konferencija.

Kvota na pobjedu Citya je skromnih 1.30, te je BetBuilder vjerovatno najbolja moguća opcija za klađenje kada se radi o ovom meču. 

BetBuilder omogućava da izaberete neograničen broj različitih igara na jednoj utakmici i da za to dobijete specifično određenu kvotu. Kladionica Meridian je prva koja je u regionu uvela u svoju ponudu BetBuilder, a mnoge kladionice tu opciju nemaju još uvijek.

Ako se odlučite da pomoću BetBuildera odigrate sljedeće tipove na ovom meču:

-pobjeda Man. Citya
-Man. City postiže prvi gol
-Ukupno 3 ili više golova na meču
-Man. City daje gol u prvom poluvremenu

Dobićete kvotu 2.40!

Umjesto da odigrate čistu dvojku koja vrijedi samo 1.30, pomoću BetBuildera uz malo pametnog razmišljanja možete doći do dosta veće kvote. Ako City ostvari pobjedu, skoro sigurno će postići prvi gol na meču, a ako vidimo tri ili više gola, teško da makar jedan neće biti postignut u prvih 45 minuta igre.

Samo u Meridianu se i dalje možete kladiti na to ko će osvojiti Premijer ligu. City je apsolutni favorit po kvoti 1.10, a ako ima još uvijek onih koji vjeruju da će Liverpool podići pehar, kvota je više nego primamljivh 6.50!

Watford i Norwich se naredne sezone izvjesno sele u Championship, a među trojcem Burnley, Leeds i Everton će se naći još jedan putnik u niži rang. Kvota na ispadanje Burnleya je 1.90, dok se put Leedsa u Championship “plaća” kvotom 2.00. Everton je skoro siguran, ali ako neko misli da ispadaju, može zaraditi čak 13 puta više od uloga pošto je upravo kvota na 13 na njihovo ispadanje.

Pored dešavanja u Engleskoj, u fokusu evropske fudbalske javnosti biće i finale Kupa Italije u kojem se sastaju Juventus i Inter na rimskom “Olimpicu”. Kako sada stvari stoje, Milan će osvojiti titulu u Seriji A, što znači da je ovo jedini način za finaliste kupa da spasu sezonu.

Edin Džeko bi trebalo da zaigra od prve minute prema natpisima italijanskih medija, a kvota na to da će “Dijamant” zatresti mrežu Juventusa je 2.90!

Inter je na papiru favorit i kvota na to da će Neroazuri osvojiti Kup Italije je 1.65, dok je kvota na slavlje Juventusa 2.30.

Bonusi u Meridianu idu i do 200%! Za prvi depozit na Meridian nalog, dobijate bonus od 100% i 50 poklon spinova i to nije sve. Za drugu uplatu dobijate dodatnih 60% bonusa i 30 besplatnih spinova, ali ni to nije kraj. U paketu dobrodošlice vas čeka još jedan poklon, te za treću uplatu vam pripada dodatnih 40% bonusa i 20 poklon spinova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benziske pumpe, marketi...) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.

*kvote su podložne promjenama, ali samo kladionica Meridian u svakom trenutku nudi najveće kvote na planeti

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.