Hoće li se Bilbija konačno naći na spisku? "Ivajlo, izvini!"

Pojačanje u napadu Zmajeva?

Hoće li se Bilbija konačno naći na spisku? "Ivajlo, izvini!"

E. Škorić

Fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine narednog mjeseca očekuju tri utakmice.

Kao što je već poznato, Zmajevi će u sklopu Lige nacija igrati protiv Finske, Rumunije i Crne Gore, a za ovu reprezentativnu akciju Petev će spisak objaviti u srijedu.

Jedan od fudbalera koji bi trebao dobiti poziv je i trenutno najbolji strijelac Premijer lige BiH Nemanja Bilbija. Nije bugarski stručnjak očito uzeo za zlo Bilbiji komentare koje je davao u proteklom periodu na račun nepozivanja, a sve kako bi doprinio reprezentaciji u nadolazećim utakmicama.

"Poziv u reprezentaciju bi bio šlag na ovu sjajnu sezonu. Nadam se da ću ga konačno dobiti. Želim da se izvinim selektoru Petevu za neprimjerene izjave, bilo je nesuglasica u proteklom periodu", rekao nam je Bilbija.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

U dosadašnjem dijelu šampionata Bilbija je postigao 31 gol.

Top Komentari

bk123
Bravo Nemanja zaslužio si...čestitke od srca ako je istina da če biti poziv. Da li je zaslužio poziv je 110% da li će igrati nevjerujem al bitno je da se i najbolji igrači iz naše lige nadju na spisku...ako mi ne budemo cjenili našu ligu drugi neće sigurno
31 8
salt_city
sta ce nam igrac od 31 g ko debitant.. strasno.. svaka cast bilbiji al brate dragi trebamo pravit novu okosnicu i buducnost reprezentacije..
10 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi