Bomba! Meridian ponudio najveću kvotu za EURO 2020: Njemačka 2.50 ili 6.73!

Meridian u svakom trenutku nudi najveće kvote za Evropsko prvenstvo!

Bomba! Meridian ponudio najveću kvotu za EURO 2020: Njemačka 2.50 ili 6.73!

Sponzorski tekst

Danas je dan kad će praktično svi biti prikovati za TV ekrane. Kladionica Meridian ponudila najveće kvote ikad viđene za Evropsko prvenstvo, jer danas se igra „grupa smrti“!

Da bi ste iskoristili priliku, morate imati registrovan meridianbet nalog, zato KLIKNI OVDJE!

Samo par klikova za poklon od 10 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE I 300 FREE SPINOVA za Meridian Online Kazino!

Prva utakmica dana koju pratimo je Mađarska – Francuska. Mađari su samom kvalifikacijom na turnir ostvarili uspjeh, tako da je teško povjerovati da danas imaju šanse protiv svjetskog prvaka. Ono na šta sigurno možemo računati da K. Mbappe i K. Benzema jedva čekaju priliku da se upišu u strijelce, tako da DVOJKA NA FRANCUSKU ZA SVE PARE!

Ista grupa, ali meč koji je praktično finale prije finala: PORTUGAL – NJEMAČKA! Njemci su prvu utakmicu izgubili minimalnim rezultatom od Francuske ( 1:0 ), ali ono što treba da brine selektora Joakima Leva, jeste efikasnost. Statistika je bila na njihovoj strani protiv Francuza, ali lopta jednostavno nije htjela u mrežu. Portugalci, predvođeni fenomenom C. Ronaldo u prvoj utakmici opravdali su titulu Evropskog šampiona, te savladali Mađare rezultatom od 3:0. Dugo se čekao prvi pogodak, ali u 84. minuti Guerreiro zabija pogodak. Nedugo zatim CR7 iz penala u 87., pa zatim još jedan u 92. minutu. Sigurno ono što je plan Portugalaca, jeste da pobjeda danas, ali „Švabe“ nisu Mađarska. Rezultat jeste 3:0, ali dugo se to čekalo, a svi znamo da se Nijemci praktično ne umaraju, te da danas idu pun gas na pobjedu, jer njihov je plan samo titula – NJEMAČKA 2.50!

Bet Builder: POBJEDA NJEMAČKE I GOL T. MULLERA – 6.73!!!

Treća utakmica dana koju pratimo, meč je Španija – Poljska, od 21h. Španci igraju u Sevilji, tako da su defacto domaćini. Nije to jedini razlog zašto su Španci favorti, jer prethodnu utakmicu igrali su neriješeno sa Švedskom, tako da sumnjamo da će im se to ponoviti danas. Poljska u svom sastavu ima svjetskog megastara Roberta Lewandovskog, ali u utakmici sa Slovačkom vidjeli smo da to ipak nije dovoljno! Prijedlog dana svakako je ŠPANIJA – KEC U GLAVU!

*kvote su podložne promjenama, ali Meridian u svakom trenutku ima najveće kvote na planeti za Evropsko prvenstvo!

Top Komentari

GojkoMoksikanac
Njemačka ne smije dopustiti si još jedan poraz,totalno su razocarenje
0 1
Medo-Brundo
Cuj bomba….jeste cun@
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.