Bonusi prva liga: U Meridianu unovči svaki promašaj

Bonusi prva liga: U Meridianu unovči svaki promašaj

Sponzorski tekst

Najkvalitetniji evropski fudbal vraća se na scenu, a Meridian ima genijalnu promociju za svakog ljubitelja sportskog klađenja. Utakmice će moći da gledaju opuštenije nego ikada, jer nema šanse da padnu tikete.

Uz početak takmičarske godine na Starom kontinentu i regionalni lider u industriji priređivanja igara na sreću najavljuje nešto fantastično. Ne bacaj nedobitne tikete, unovči svaki promašaj.

U promociji mogu da učestvuju svi igrači koji su registrovani na meridianbet.ba sajtu i mobilnoj aplikaciji.

Još nemaš nalog? Ne oklijevaj, jer Meridian na prvu, drugu i treću uplatu časti hiljadarkom: Uzmi 500% bonusa i 500 spinova!

REGISTRUJ SE OVDJE

Koliko puta ti se desilo ovo - pao si tiket u posljednjem minutu, sigurica ti je izmakla iz ruku, a nedobitni tiket završio u smeću. 

A šta ako ti kažemo da je Meridian obrnuo igricu? Da, da! Kakvi god da budu ishodi utakmica Lige Šampiona, Lige Evrope i Lige konferencija, ne brini. 

Dovoljno je samo da odigraš 10 ili više tiketa – standard ili live – s minimalnom uplatom na tim tiketima 50 KM. Ako tvoji tiketi budu rezultovani kao nedobitni Meridian vraća ulog na bonus račun:  

- 10 do 20 tiketa = 10% povrat uloga

- 21 do 50 tiketa = 15% povrat uloga

- 51 do 100 tiketa = 20% povrat uloga

- 100+ tiketa = 25% povrat uloga

Bonus će ti biti uplaćen na bonus račun narednog dana do 17 sati (za prethodni dan). 

Specijalna ponuda

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ovaj put, odlučila je da na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.