Bordo momci na zanimljiv način koriste pauzu u Premijer ligi

Odlična atmosfera na Koševu

Bordo momci na zanimljiv način koriste pauzu u Premijer ligi

S. Grebović

Fubaleri Sarajeva su na interesantan način odlučili da iskoriste reprezentativnu pauzu igrajući paintball, igru simulacije ratovanja.

Na Instagram storyju koji je objavio makedonski internacionalac Krste Velkoski, mogu se vidjeti Emir Halilović, Alen Mustafić, Almir Bekić kao i ostali igrači Bordo kluba dok se spremaju da se okušaju u planetarno popularnoj igri paintball.

Da li su Bordo momci dobro nanišanili i golgeterske sprave vidjet ćemo već u sljedeću subotu, kada na Koševu bude gostovala ekipa Tuzla Cityja.

Sarajevo je trenutno drugolasirano na tabeli Premijer lige BiH sa 15 osvojenih bodova baš kao i Zrinjski, dok im vječiti rival ekipa Željezničara na liderskoj poziciji bježi dva boda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Aldino
smo nek se paze da im se ne zatalanta haahha
21 30
bebi
ma ja, lopte moze uvijek daj da se relaksiraju, tesko im je
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi