Nevjerovatna scena na Villa Parku: Chelsea umalo zakasnio na utakmicu zbog sladoleda?!

Kakav propust

Nevjerovatna scena na Villa Parku: Chelsea umalo zakasnio na utakmicu zbog sladoleda?!

S. Grebović
Teme:

Jučer je utakmicama 38. kola engleskog Premiershipa spuštena zavjesa na ovu sezonu na Otoku.

Već od ranije je poznato da titula ide Manchester Cityju, kao i da iz lige ispadaju Fulham, West Bromwich Albion i Sheffield United, no zato je prava drama viđena kada je u pitanju borba za Ligu prvaka.

Nju su na kraju izborili Liverpool i Chelsea, uz pomenutog šampiona i Manchester United.

Redsi su na svom terenu rutinski savladali Crystal Palace sa 2:0, dok su Plavci poraženi na gostovanju kod Aston Ville, ali su se i pored toga plasirali u najelitnije takmičenje zbog poraza Leicestera od Tottenhama 4:2.

Villa je slavila pogocima Traorea i El-Ghazija, dok je utješni gol za Tuchelov tim utješni gol postigao Chillwell. Engleski mediji pišu kako dešavanja ni prije početka susreta u Birmingemu nisu išla na ruku ovogodišnjim finalistima Lige prvaka.

Klupski autobus Chelseja je stigao na parking stadiona Villa Park sa 15-ak minuta zakašnjenja i to zbog, verovali ili ne, sladoleda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Razlog su redari koji su bili zaduženi da raščiste prostor za gostujući autobus, no nisu to uradili na vrijeme iz razloga što su jeli sladoled?!

Čelnici tima sa Stamford Bridgea su već podnijeli žalbu zbog neodgovornog ponašanja osoblja koje radi na ovom stadionu. Umalo da ovaj propust košta Plavce plasmana u Ligu prvaka, no sve se d "plavci" ostanu bez elite zbog opuštenog ponašanja svojih domaćina.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi