Coman govorio o "najvećem klubu" na svijetu: Postoji samo jedna opcija

Coman govorio o "najvećem klubu" na svijetu: Postoji samo jedna opcija

E. Škorić

Kingsley Coman ne planira da ode iz Bayerna, a ukoliko se to desi, onda postoji samo jedna opcija.

U intervjuu za Bild Coman je kazao da bi jednog dana volio da igra u PSG-u.

Mada, treba imati na umu da je Coman strastveni navijač Parižana, pa mu navijači sigurno neće zamjeriti kada kaže da će jednog dana možda zaigrati u "najvećem klubu".

"Ostat ću ovdje bar još pet-šest godina. Ako jednog dana budem otišao iz Bayerna, onda ću otići u veći klub. Ali kako ne postoji veći klub od Bayerna, ostaje samo jedna opcija - PSG", kazao je Coman.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Coman (21) je ponikao u PSG-u, potom je igrao za Juventus, a Bayernov je od ljeta 2015. godine. Prvo je bio posuđen, a onda su Bavaraci otkupili njegov ugovor.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Batistuta
Odjednom PSG najveci klub Presmijesan je ovaj fudbal postao
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi