Ćorić: Široki Brijeg je posebno mjesto za mene

Brat zvijezde Dinama

Ćorić: Široki Brijeg je posebno mjesto za mene

Nekadašnji mladi bh. reprezentativac Josip Ćorić potpisao je ugovor sa Širokim Brijegom. 

29-godišnji fudbaler, koji je u zadnje dvije sezone branio boje hrvatskog prvoligaša Lokomotive, potpisao je sa Širokim Brijegom ugovor na jednu godinu i tek je drugo novo ime na Pecari. 

"Odlučio sam se maknuti iz HNL-a i probati nešto novo. Stupio sam u kontakt s ljudima iz Širokog Brijega i brzo smo se dogovorili. Odlučio sam doći i pomoći momčadi. Široki Brijeg je moj grad. Mama i tata su mi ovdje rođeni, tako da je to sigurno posebno mjesto za mene. Skoro svako ljeto i zimu sam dolazio ovdje", kazao je Ćorić, prenosi klupska stranica. 

Brat Ante Ćorića, zvijezde zagrebačkog Dinama, je iz Lokomotive nedavno otpušten nakon što je bio najbolji strijelac i drugi najbolji asistent kluba iz Kajzerice. Kao takav se nije uklapao u buduće klupske projekte, pa je odlučio po prvi put se okušati u našoj zemlji. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ćorić je kroz karijeru još igrao za Rudeš, Slovan Liberec, Spartak Trnavu, Dunajsku Stredu, Liefering, Sesvete, Dinamo, Istru... 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi