Cristiano preko Fernandesa igračima Uniteda saopštio planove i glavni cilj za ovu sezonu

Žele biti prvaci

Cristiano preko Fernandesa igračima Uniteda saopštio planove i glavni cilj za ovu sezonu

E. Škorić

Cristiano Ronaldo se vratio u Manchester United i ima velike planove.

Posve neočekivano u smiraj prijelaznog roka Ronaldo je napustio Juventus, a iako se očekivalo da pređe u Manchester City, on je na poziv nekadašnjih saigrača i menadžera Sir Alexa Fergusona preuzeo United.

Opet će oduševljavati publiku na Old Traffordu sa brojem sedam na leđima, a prije nego je došao, poslao je Bruni Fernandesu poruku i jasno mu naznačio da poruči i ostalim igračima Uniteda da je osvajanje Premier lige glavni cilj.

Kako se ispostavilo, upravo je Bruno bio jedan od najaktivnijih u uvjeravanju svog portugalskog saigrača da prihvati ponudu s Old Trafforda.

Ronaldo je od jučer u Manchesteru nakon što je pušten iz tabora svoje reprezentacije. Za početak, međutim, napadač mora provesti 5 dana u karanteni.

Ipak, očekuje da Ronaldo ponovo za United debituje narednog vikenda u utakmici protiv Newcastlea. Dresovi s njegovim prezimenom uveliko se prodaju, te se velika euforija ponovo stvorila u crvenom dijelu Manchestera.

Cristiano je 'sedmicu' Uniteda nosio i u periodu od 2003. do 2009. godine. Za šest godina na Old Traffordu odigrao je 292 utakmice i postigao je 118 golova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

MaxBet kladionica nudi vam mogućnost klađenja na meč Manchester United - Newcastle, ali i na sve ostale mečeve. Ovdje pogledajte kompletnu ponudu.

Zapratite MaxBet i na Instagram i Facebook profilima.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...pa nakon one promjene broja koju je dozvolio FA ne bi me zacudilo da da im i titulu navuku pored Cityja,Liverpoola i Chelseaja...ako budu imali sudjenje kao u doba Fergusona titula im je zagarantovana,ne moze ih ni VAR zaustaviti jer sudije VAR jednostavno ignorisu i ne gledaju.
3 13
Dzematlija
E cuj ronaldo preuzeo united :)
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi