Da malo "ne pucaju" na visoko? Moldavci žele sve da završe u prvoj utakmici!

Milsami domaćin Sarajevu

Da malo "ne pucaju" na visoko? Moldavci žele sve da završe u prvoj utakmici!

A. Čaušević

U 19 sati na stadionu Distric Sports Complex u Orheiju će početi susret prvog pretkola Konferencijske lige između Milsamija i Sarajeva. 

Milsami je prošlu sezonu završio na trećem mjestu, a u duel protiv osvajača Kupa BiH ulazi s visokom očekivanjima što se moglo naslutiti i po izjavama uoči prve utakmice.

"Cijelu godinu se pripremamo za Evropu. Nadam se pravom koraku. Treba nam pobjeda da imamo šanse u gostima jer bosanskim timovi igraju dobro na domaćem terenu", rekao je Serghei Dubrovin.

"Imamo visoka očekivanja jer se prvi meč igra kući. Želimo da u Bosnu odemo s pozitivnim rezultatom", dodao je iskusni stručnjak.

"Ne bi imalo smisla ciljati na pobjedu u gostima, zato moramo raditi naporno da stvari učinimo jasnim na domaćem terenu."

Među novim imenima koji će imati pravo nastupa protiv Sarajeva su napadač Sergiju Istrati te defanzivca Vadim Dijinari.

Oglasi

"Pojačali smo neke pozicije s dobrim igračima. Imamo dobro izbalansiarn tim, imali smo problema na određenim pozicijama što smo uspjeli eliminisati".

Kapije stadiona će biti otvorene za publiku, a meču će moći prisustvovati ukupno 1100 gledatelja. Ulaz je besplatana, ali svi oni koji žele na stadion morat će imati potvrdu o preboljenom koronavirusu.

Kvota na pobjedu Sarajeva u ovom meču je doživjela ogroman rast u proteklih nekoliko sati.

Jutros je u kladionici Mozzart kvota iznosila 1.90, a nekoliko sati pred utakmicu ona je sada mnogo veća i iznosi 2.20.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Značajno je to povećanje u odnosu na jučer kada je 'dvojka' na kladionici vrijedila 1.60.

Mozzart vam nudi mogućnost klađenja na ovaj meč, a prognozu meča OSTAVITE OVDJE.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Aferim! Samo tako pouzdano. Mlijeko i Orasi tuku malezijce
0 5
jeroha1987
Utisat ce to Sterling
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi