Denis Mujkić: Poništio nam je čist gol i protiv nas svirao penal koji je obišao cijelu regiju
Narednu utakmicu ekipa Budućnosti ponovo igra u gostima i to kod ekipe Seone koja je u prošlom kolu ostvarila pobjedu od 2:1 u Miričini protiv Lokomotive.

Golman Budućnosti iz Banovića

Denis Mujkić: Poništio nam je čist gol i protiv nas svirao penal koji je obišao cijelu regiju

E. Oštraković

Nogometaši Budućnosti iz Banovića jučer su u okviru 16. kola Druge lige FBiH- Sjever, na gostovanju u kod Dinama u Donjoj Mahali odigrali neriješeno.

Rezultat je bio 1:1, ali cijela utakmica je pala u drugi plan zbog nekoliko jako diskutabilnih odluka glavnog sudije Mirzeta Hanića.

Nakon svega konaktirali smo golmana Budućnosti, Denisa Mujkića, koji ima jako mnogo utakmica, prije svega u Premijer ligi, u svojim nogama.

"Što se tiče utakmice suvišno je bilo šta reći.Mi imamo stvarno kvalitetnu ekipu i uz normalne uslove na terenu bilo bi pitanje samo sa koliko razlike bi pobijedili. Obzirom na ovu situaciju moramo biti zadovoljni i sa bodom. U ovakim uslovima smo dominirali i odigrali momački i borbeno. Kod rezultata 1-0 poništen je nam čist gol i nakon deset minuta protiv nas dosudi onakav penal koji je obišao cijelu regiju. Mi se moramo okrenuti dalje i nadati se da se ovakve stvari neće više dešavati a sudije kao što je gospodin Hanić i njemu slični treba da snose sankcije", rekao je Mujkić.

Narednu utakmicu ekipa Budućnosti ponovo igra u gostima i to kod ekipe Seone koja je u prošlom kolu ostvarila pobjedu od 2:1 u Miričini protiv Lokomotive.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Promo

Top Komentari

Junuz
Sva sreca pa ste vi posteni.
1 0
seibeg
Gradina iz Srebrenika ima najbolju ekipu u ligi, na kraju će ukoliko bude sve regularno biti prvaci što zaista i zaslužuju po svim kriterijima, dobar stadion, dobar travnjak, mnogo navijača više nego na većini stadiona Premier lige, kvalitetni igrači od kojih je većina igrala Premier ligu, dobri treneri Jašarević i Bajrović.... a tu su i čuveni Apachi najvatreniji navijači Gradine koji prave spektakl na utakmici kao da je liga prvaka...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi