Detalj zbog kojeg su žestoko protestovali iz FK Zvijezda 09: "Morao je da bude crveni..."

Muminović je dobio žuti karton

Detalj zbog kojeg su žestoko protestovali iz FK Zvijezda 09: "Morao je da bude crveni..."

S. Mlaćo

FK Tuzla City jučer je savladao FK Zvijezda 09 3:0, iako su nakon prvog poluvremena mreže mirovale.

Gosti su nakon meča imali mnogo primjedbi na suđenje Matea Muse iz Čitluka, a detalj iz četvrte minute prvog poluvremena svakako vrijedi izdvojiti.

Gosti su bili u kontri koju je zaustavio golman Tuzlaka Azir Muminović. Muminović je istrčao sa gola i sapleo nogometaša gostiju te spriječio mogućnost da postignu pogodak, a glavni sudija Musa Mateo iz Čitluka pokazao je žuti karton golmanu domaćeg tima.

Nogometaši Zvijezda 09 su žestoko protestovali smatrajući da je Muminović trebao dobiti direktan crveni karton, međutim Musa nije tako mislio.

"Neću komentarisati suđenje, ali moram reći da je morao da bude crveni karton kada je golman startovao nad našim igračem kao zadnji igrač odbrane", istakao je trener Zvijezde 09 nakon meča  i dodao je:

"Ja sam došao ovdje da pokušam nešto sa Zvijezdom. Iz kola u kolu mi se dešavaju stvari na koje ne mogu da utičem. Nisam alibi trener, ne mogu protiv ovoga".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sigurno da će se o ovom detalju sa Tušnja mnogo pričati...

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

1981mostar
Ovo stavis u prirucnik sudjenja ispod maslova sta je crveni karton
12 0
SrcuDragaBojaPlava
JEBEM LI TI HUSICU AZMIRE UMRLE
3 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi