Do stoljetke u Mozzartovim dresovima

U FK Sloga DIPO stigla nova oprema

Do stoljetke u Mozzartovim dresovima

Sponzorski tekst

Fudbalski klub Sloga DIPO iz Gornjih Podgradaca kod Gradiške ima tradiciju dugu skoro jedan vijek. Davne 1926. godine osnovali su ga radnici drvne industrije, a pauzu u radu imali su samo tokom Drugog svjetskog rata. Od tada do danas ne prestaju da gaje ljubav prema fudbalu i svom klubu. Vijek postojanja mogli bi da proslave u novoj opremi koju im je donirala kompanija Mozzart.

-Pozitivne su reakcije igrača, dresovi su odlični. Svi u klubu smo veoma zadovoljni, a i reakcije ljudi u našem okruženju su odlične. Uvijek se trudimo da nabavimo sportsku opremu, pa nam je ova donacija baš dobro došla- kaže Mihajlo Kosović, predsjednik FK Sloga DIPO, Gornji Podgradci, Gradiška. 

Opis nije dostupan.

Klub trenutno ima samo seniorsku selekciju jer je tokom epidemije virusa korona stao rad na mlađim sastavima. Seniori se takmiče u Četvrtoj područnoj ligi Gradiška, gdje su trenutno lider na tabeli, a tri kola je ostalo do kraja takmičenja. Zato im cilj da zadrže prvu poziciju i time se plasiraju u Treću ligu RS. 

Ako uđu u viši rang, imaće obavezu da ponovo formiraju pomladak kluba, što im i jeste plan od idućeg ljeta. Imaju i grupu od 20 veterana koji se okupljaju dva puta sedmično i time čuvaju tradiciju kluba, a prošle godine su igrali nekoliko prijateljskih utakmica…

Opis nije dostupan.

Spremajući se za viši rang takmičenja, u klubu paralelno rade i na infrastrukturi, odnosno uređuju park u sportskom centru i drugi pomoćni teren. Podršku u radu im pružaju lokalne firme i Gradska uprava Gradiška, te prijatelji kluba. Na listu tih prijatelja upisala se i kompanija Mozzart donacijom opreme, a u ovom klubu svjedoče da im je to najdraži poklon jer im oprema uvijek treba.

Potražite više informacija na temu Druga liga RS - Zapad:

Opis nije dostupan.

Donacija ovom klubu stigla je u okviru akcije „Novi dresovi za nove šampione“ kroz koju Mozzart pomaže nižerangiranim klubovima širom BiH, a to će nastaviti da čine i u budućnosti.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti